X
Back to the top

Gastro Bar

REYHUYS 53 GASTRO BAR

VALENTIJNSMENU 12-13-14/2

Een gezellig samenzijn in een bizarre periode, doen we graag aan mee!
Maak het daarom extra gezellig in jouw bubbel & ga voor cosy salontafelen en een fijne gezellige avond!
Installeer je samen op de bank en laat je vergezellen door zes gerechtjes in romantische stijl!
✔️ 4 koude bordjes
✔️ 1 warm gerechtje
✔️ 1 dessert
✔️ 100% quality time
Salontafel jij met ons mee? Bestellen kan online via info@reyhuys53.be!

Bresaola | Burratina | Tomaat | Naanbrood

Sint-Jacobsvrucht | Komkommer | Appel | Yuzu

Tonijn | Tataki | Beukenzwam | Wasabi

Skrei| Prei | Arënka | Hoeve-ei

Holstein | Witte Kool | Radijs | Zure Room

Aardbei | Griekse Yoghurt | Basilicum| Balsamico

55 euro per persoon

SHAREABLES

Deze gerechtjes vormen de ideale starter van jouw avondje uit. Gemaakt om te delen en geserveerd in het midden van de tafel. Ontdek hierbij ook onze selectie  fijne charcuterie.

Nobashi garnaal  €12
Avocado | raz el hanout

Iberico Bellota €10
Witte pens | mosterd

Eend €9
Raclette | honing

Zeeuwse mossel  €12
Groene curry | kokos

CHARCUTERIE

Paleta Iberico (Sp.) €15
Mortadella Classica (It.) €8
Bresaola di madesimo (It.) €12

GASTROFOOD

Heerlijk genieten van eerlijke gerechtjes, bereid met verse producten & een tikkeltje ondeugende rock-‘n-roll. Stel jouw persoonlijke menu zelf samen. We raden aan een keuze te maken uit 2 tot 3 gerechten per persoon.

 

Coquille €16
Schorseneer | pastinaak

Frisian Holstein € 19
Zoete aardappel | cream cheese

Hertenkalf €19,50
Knolselder | champignons

Zeebaars €14,5
Aardpeer | tomaat

Iberico wang €15
Bloemkool | mimolette

icons-contact-zwart-01
icons-contact-zwart-02
icons-contact-zwart-03

© Webdesign by Camdesign 2020