REYHUYS 53 GASTRO BAR
VALENTIJNSMENU 12-13-14/2




Bresaola | Burratina | Tomaat | Naanbrood
Sint-Jacobsvrucht | Komkommer | Appel | Yuzu
Tonijn | Tataki | Beukenzwam | Wasabi
Skrei| Prei | Arënka | Hoeve-ei
Holstein | Witte Kool | Radijs | Zure Room
Aardbei | Griekse Yoghurt | Basilicum| Balsamico
55 euro per persoon
SHAREABLES
Deze gerechtjes vormen de ideale starter van jouw avondje uit. Gemaakt om te delen en geserveerd in het midden van de tafel. Ontdek hierbij ook onze selectie fijne charcuterie.
Nobashi garnaal €12
Avocado | raz el hanout
Iberico Bellota €10
Witte pens | mosterd
Eend €9
Raclette | honing
Zeeuwse mossel €12
Groene curry | kokos
CHARCUTERIE
Paleta Iberico (Sp.) €15
Mortadella Classica (It.) €8
Bresaola di madesimo (It.) €12
GASTROFOOD
Heerlijk genieten van eerlijke gerechtjes, bereid met verse producten & een tikkeltje ondeugende rock-‘n-roll. Stel jouw persoonlijke menu zelf samen. We raden aan een keuze te maken uit 2 tot 3 gerechten per persoon.
Coquille €16
Schorseneer | pastinaak
Frisian Holstein € 19
Zoete aardappel | cream cheese
Hertenkalf €19,50
Knolselder | champignons
Zeebaars €14,5
Aardpeer | tomaat
Iberico wang €15
Bloemkool | mimolette
© Webdesign by Camdesign 2020