MENU REYHUYS 53
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
MENU REYHUYS 53
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
MENU
JUNI 2023
TEASER | maniok – zwarte peper
START YOUR APERO MOMENT | De perfecte start, little bites
Tartelette x2– tikka masala – fourme d’ambert
Gerookte Oosterscheldepaling – dragon – bieslook
Dark soja – sesam – seroen deng
Polenta – pecorino – cecina
TAKE A BREAD | huisgemaakt brood
Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata
SMALLER PLATES, MORE PLEASURE | Chef’s choice, elk gerechtje op zich. Geen onderscheid in voorgerecht- en hoofdgerechtportie.
Sint-Jakobsnoot
pompelmoes – granny smith
Kabeljauw*
beukenzwam – vin jaune
Ibérico 100% Bellota Collar
sjalot – girolles
Supplement langoustine mogelijk: 9,5 p.p.
Holstein Bavette uit de Kamado**
bio-tomaat – chimichurri
DESSERT | De perfecte frisse afsluiter
Banaan – speculaas – vanille
KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Garnituur
Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10
—————————————————–
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82
MENU
JUNI 2023
TEASER | maniok – zwarte peper
START YOUR APERO MOMENT | De perfecte start, little bites
Tartelette x2 – pas de bleu – avocado
Gerookte Oosterscheldepaling – dragon – bieslook
Dark soja – sesam – seroen deng
Polenta – pecorino – cecina
TAKE A BREAD | huisgemaakt brood
Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata
SMALLER PLATES, MORE PLEASURE | Chef’s choice, elk gerechtje op zich. Geen onderscheid in voorgerecht- en hoofdgerechtportie.
Sint-Jakobsnoot
pompelmoes – Granny Smith
Kabeljauw*
beukenzwam – vin jaune
Ibérico 100% Bellota Collar
sjalot – girolles
Supplement langoustine mogelijk: 9,5 p.p.
Holstein Bavette uit de Kamado**
bio-tomaat – chimichurri
DESSERT | De perfecte frisse afsluiter
Banaan – speculaas – vanille
KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Garnituur
Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10
—————————————————–
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82
RESERVEREN
Graag de sfeer van onze Gastro Bar opsnuiven tijdens de lunch of diner? Vul dan snel het online reservatieformulier in & we verwelkomen je graag.
© Webdesign by Camdesign 2020