X
Back to the top

menu act wildy, get it all

MENU REYHUYS 53

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

MENU REYHUYS 53

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

MENU

JUNI 2023

279429481_413333126919559_5634338408302713927_n

TEASER | maniok – zwarte peper

START YOUR APERO MOMENT | De perfecte start, little bites

Tartelette x2– tikka masala – fourme d’ambert

Gerookte Oosterscheldepaling – dragon – bieslook

Dark soja – sesam – seroen deng

Polenta – pecorino – cecina

TAKE A BREAD | huisgemaakt brood 

Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata

SMALLER PLATES, MORE PLEASURE | Chef’s choice, elk gerechtje op zich. Geen onderscheid in voorgerecht- en hoofdgerechtportie.

Sint-Jakobsnoot
pompelmoes – granny smith

Kabeljauw*
beukenzwam – vin jaune

Ibérico 100% Bellota Collar
sjalot – girolles

Supplement langoustine mogelijk: 9,5 p.p.

Holstein Bavette uit de Kamado**
bio-tomaat – chimichurri

DESSERT | De perfecte frisse afsluiter

Banaan – speculaas – vanille

KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Garnituur

Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10

—————————————————–

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82

279429481_413333126919559_5634338408302713927_n

MENU

JUNI 2023

TEASER | maniok – zwarte peper

START YOUR APERO MOMENT | De perfecte start, little bites

Tartelette x2 – pas de bleu – avocado

Gerookte Oosterscheldepaling – dragon – bieslook

Dark soja – sesam – seroen deng

Polenta – pecorino – cecina

TAKE A BREAD | huisgemaakt brood 

Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata

SMALLER PLATES, MORE PLEASURE | Chef’s choice, elk gerechtje op zich. Geen onderscheid in voorgerecht- en hoofdgerechtportie.

Sint-Jakobsnoot
pompelmoes – Granny Smith

Kabeljauw*
beukenzwam – vin jaune

Ibérico 100% Bellota Collar
sjalot – girolles
Supplement langoustine mogelijk: 9,5 p.p.

Holstein Bavette uit de Kamado**
bio-tomaat – chimichurri

DESSERT | De perfecte frisse afsluiter

Banaan – speculaas – vanille

KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Garnituur

Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10

—————————————————–

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82

279575834_667356081227575_1941447804968417902_n
279575834_667356081227575_1941447804968417902_n
278534940_540545834086196_8438342143323319460_n

RESERVEREN

Graag de sfeer van onze Gastro Bar opsnuiven tijdens de lunch of diner? Vul dan snel het online reservatieformulier in & we verwelkomen je graag.

icons-contact-zwart-01
icons-contact-zwart-02
icons-contact-zwart-03

© Webdesign by Camdesign 2020