X
Back to the top

Reyhuys koffie

Reyhuys 53

Specialty Coffee Blend

Het zwarte goud, een bakje troost of gewoon een kopje koffie. Ieder geeft zijn eigen dimensie aan het zwarte vloeibare goedje en stelt andere eisen voor de perfecte koffie. Om de beleving van onze gasten naar een hoger niveau te tillen, creëerden we daarom onze eigen koffiebrand.

koffie

Van de samenstelling van de verschillende bonen tot het afstemmen van het brandproces, het plaatje moet kloppen. Een proces van ‘trial and error’ maar vooral een proefperiode – ja, dat mag je wel héél letterlijk nemen –  en een zoektocht naar de perfecte blend van unieke single origin coffee beans.

Wist je dat …

Onze Reyhuys 53 koffie volgens het officiële SCA quotatiesysteem behoort tot de “specialty coffees of the world”? Hiermee garanderen we dat de kwaliteit en smaak van de bonen binnen hun levenscyclus altijd gewaarborgd blijft zodat je onbezorgd van jouw kopje koffie kan genieten.

black-ceramic-mug-with-coffee-4109853

Reyhuys 53 Specialty Coffee Blend is een krachtige volle koffie met een uitdagende complexe smaak en subtiele hints naar frisse zuurtjes met een ietwat zoete nasmaak.  Dankzij het uitgebreide smakenpalet past deze blend perfect bij ieder moment van de dag. Of je nu start met een uitgebreid ontbijt, een snelle hap of na je avondmaal nog even wil nagenieten. Reyhuys 53 blendt zich perfect in jouw verwenmomentje.

Bestel onze Reyhuys53 koffie

Via onderstaand formulier kan je onze Reyhuys53 koffie bestellen. Zo kan je ook thuis genieten van deze heerlijke koffie! Na het invullen van het formulier contacteren we jou wanneer je de koffie kan afhalen in het restaurant.

icons-contact-zwart-01
icons-contact-zwart-02
icons-contact-zwart-03

© Webdesign by Camdesign 2020