X
Back to the top

menu act wildy, get it all

MENU REYHUYS 53

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

MENU REYHUYS 53

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

MENU

JANUARI 2023

279429481_413333126919559_5634338408302713927_n

TEASER | to welcome you

SHARE YOUR APERO MOMENT | De perfecte start – sharing

Eend BBQ – gyros – tzaziki

Zalm Ceviche – limoen – chili

Polenta – truffel – parmezaan

TAKE A BREAD | huisgemaakt brood 

Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata
Selectie Spaanse & Italiaanse charucterie

YOUR TURN | Into the rhythm of the season. Elk gerecht wordt geserveerd per persoon.

Nederlands Dubbeldoel
pinda – soja

Kabeljauw*
vin jaune – bieslook

Knolselder
eryngii – koffie

Supplement coquille (2 stuks 8 euro)

Duif**
kers – rode biet

DESSERT | De perfecte frisse afsluiter

Lychee – kokos – tonka

KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Mostarde

Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10

—————————————————–

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82

279429481_413333126919559_5634338408302713927_n

MENU

JANUARI 2023

TEASER | to welcome you

SHARE YOUR APERO MOMENT | De perfecte start – sharing

Eend BBQ – gyros – tzaziki

Zalm Ceviche – limoen – chili

Polenta – truffel – parmezaan

TAKE A BREAD | huisgemaakt brood 

Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata

YOUR TURN | Into the rhythm of the season. Elk gerecht wordt geserveerd per persoon.

Nederlands Dubbeldoel
pinda – soja

Kabeljauw*
vin jaune – bieslook

Knolselder
eryngii – koffie
Supplement coquille (2 stuks – 8 euro)

Duif**
kers – rode biet

DESSERT | De perfecte frisse afsluiter

Lychee – kokos – tonka

KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Mostarde

Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10

—————————————————–

De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.

Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82

279575834_667356081227575_1941447804968417902_n
279575834_667356081227575_1941447804968417902_n
278534940_540545834086196_8438342143323319460_n

RESERVEREN

Graag de sfeer van onze Gastro Bar opsnuiven tijdens de lunch of diner? Vul dan snel het online reservatieformulier in & we verwelkomen je graag.

icons-contact-zwart-01
icons-contact-zwart-02
icons-contact-zwart-03

© Webdesign by Camdesign 2020