MENU REYHUYS 53
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
MENU REYHUYS 53
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Voor wijzigingen/allergenen kan een supplement aangerekend worden.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
MENU
JANUARI 2023

TEASER | to welcome you
SHARE YOUR APERO MOMENT | De perfecte start – sharing
Eend BBQ – gyros – tzaziki
Zalm Ceviche – limoen – chili
Polenta – truffel – parmezaan
TAKE A BREAD | huisgemaakt brood
Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata
Selectie Spaanse & Italiaanse charucterie
YOUR TURN | Into the rhythm of the season. Elk gerecht wordt geserveerd per persoon.
Nederlands Dubbeldoel
pinda – soja
Kabeljauw*
vin jaune – bieslook
Knolselder
eryngii – koffie
Supplement coquille (2 stuks 8 euro)
Duif**
kers – rode biet
DESSERT | De perfecte frisse afsluiter
Lychee – kokos – tonka
KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Mostarde
Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10
—————————————————–
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82

MENU
JANUARI 2023
TEASER | to welcome you
SHARE YOUR APERO MOMENT | De perfecte start – sharing
Eend BBQ – gyros – tzaziki
Zalm Ceviche – limoen – chili
Polenta – truffel – parmezaan
TAKE A BREAD | huisgemaakt brood
Hoeveboter ‘Flavoured’ – Lardo di Collonata
YOUR TURN | Into the rhythm of the season. Elk gerecht wordt geserveerd per persoon.
Nederlands Dubbeldoel
pinda – soja
Kabeljauw*
vin jaune – bieslook
Knolselder
eryngii – koffie
Supplement coquille (2 stuks – 8 euro)
Duif**
kers – rode biet
DESSERT | De perfecte frisse afsluiter
Lychee – kokos – tonka
KAASBELEVING
Kaasaffineurs Van Tricht
Suikerbrioche – Mostarde
Kaas en dessert – € 16
Kaas i.p.v. dessert – € 10
—————————————————–
De menu wordt per tafel geserveerd.
Op vrijdag-, zaterdagavond & feestdagen serveren wij enkel menu * & **.
Wij houden enkel rekening met levensbedreigende allergen.
Onze lunch ronden we graag af om 15u, op zondag om 16u. Ons diner eindigen we graag om 00u.
Menu: € 63
*Menu: € 71
**Menu: € 82



RESERVEREN
Graag de sfeer van onze Gastro Bar opsnuiven tijdens de lunch of diner? Vul dan snel het online reservatieformulier in & we verwelkomen je graag.
© Webdesign by Camdesign 2020